Szimatolás az irodalom, a gasztronómia és a turizmus világában

Könyvtacskó

A Könyvtacskó irodalmi világtérképe

A könyvek rólunk szólnak, a szereplők köztünk élnek, a cselekmények a mi településeinken játszódnak

2015. szeptember 11. - Szabolcs282

 

Íme, a jubileumi bejegyzésünkben beígért meglepetés, a Könyvtacskó irodalmi térképe, amelyen feltüntettük azokat a helyszíneket, ahol az eddig bemutatott kötetek játszódnak, illetve amelyek egy-egy könyvvel valamilyen okból szorosan összefüggnek. Ha minden igaz, ezzel a vállalkozásunkkal úttörők vagyunk a magyar nyelvű könyves blogok egyébként igen telített piacán.

Az irodalmi térkép célja nem csak a Könyvtacskó látogatottságának növelése, hanem annak bizonyítása is, hogy az írók többsége nem elefántcsonttoronyban alkot, az olvasás nem csak egy szűk értelmiségi réteg kedvtelése; a könyvek rólunk szólnak, a szereplők köztünk élnek, a cselekmények a mi településeinken játszódnak. Reménykedünk, hogy a helyszínek vizualizálásával sikerül olyan kötetek iránt is felkelteni az érdeklődéseteket, melyek eddig kevésbé tartottak számot a figyelmetekre. (Nem titkoljuk, a bejegyzések fényképes illusztrálásával is ez volt a célunk.) 

Az összeállítás, melyet folyamatosan aktualizálni fogunk, a teljesség igénye nélkül készült. Könnyen lehet, hogy egy – szerintetek - fontos helyszín hiányzik, sőt még azt sem zárjuk ki, hogy hibák is csúszott a bejegyzésekbe. Ezért nem csak örülünk észrevételeiteknek, de számítunk is rájuk, és természetesen arra is, hogy lájkoljátok és osztjátok a Könyvtacskó irodalmi térképét. Tudják meg mennél többen, milyen kreatív blog a Könyvtacskó, és milyen izgalmas az irodalom!  

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvtacsko.blog.hu/api/trackback/id/tr617539494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maria Urban 2017.04.15. 13:51:06

Nagyon szépen köszönöm a szép képeket és a szöveget hozzá.Mivel kedvencem a nápolyi öböl és néhányszor jártam arrafelé így ismerem is. Ha választanom kellene hogy Magyarországon Ívuu
süti beállítások módosítása